facebook

Нове лихо на Позняках. У Києві спалахнула пожежа в багатоповерхівці. Поруч з будинком, де стався вибух

У Дарницькому районі Києва на вулиці Соломії Крушельницької спалахнула пожежа в одному з багатоповерхових будинків. Про це у Facebook повідомила місцева мешканка.

Будинок, у якому спалахнула пожежа, розташований поруч з іншим будинком, де 21 червня стався вибух. У коментарях під постом дописувачі зазначають, що пожежа виникла в будинку, розташованому за тим, де 21 червня стався вибух.

Також пишуть, що пожежники вже почали гасити пожежу.

 

У мережу виклали відеозапис вибуху в житловій 10-поверхівці у Дарницькому районі Києва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загалом рятувальники вилучили з-під завалів тіла п’яти загиблих.

23 червня ДСНС повідомила, що під завалами будинку загиблих більше немає, і завершила рятувально-пошукові роботи. Поліція розслідує дві версії вибуху у столичній багатоповерхівці.

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що для з’ясування причин вибуху в житловому будинку на Позняках у Києві буде проведено «всебічне розслідування».

22 червня стало відомо, що у будинку слідів вибухівки не знайшли. Ще тривають експертизи, але попередньою версією назвали саме газ.

Комісія Кабміна вирішує питання компенсації постраждалим вартості придбання нового аналогічного житла за рахунок резервних фондів держави та міста. Київська влада готова виділити з резервного фонду міста 30 мільйонів гривень для вирішення житлової проблеми людей, в будинку яких стався вибух.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нове лихо на Позняках. У Києві спалахнула пожежа в багатоповерхівці. Поруч з будинком, де стався вибух