facebook

Красуня-донька онкохворої Заворотнюк обтягнула стрункі ноги велосипедками

Струнку фігуру Ганна підкреслила спортивним вбранням

24-річна донька актриси Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологією, похвалилася довгими ногами, які підкреслила графітовими велосипедками. Близько півроку тому, після того, як стало відомо, що стан артистки трохи покращився, Ганна придбала тренажери і почала займатися спортом вдома.

Заворотнюк на своїй сторінці в Instagram розповіла, що багато років мріяла бачити на своєму тілі ідеально рівні лінії і об’ємні м’язи. Ось вже довгий час Ганна прикладає всі зусилля, щоб домогтися фігури мрії.

Нещодавно дівчина опублікувала фото проміжного етапу: вона сфотографувалася на тлі тренажера-велосипеда і гантелей. І без того струнку фігуру Ганна підкреслила коротким помаранчевим топом. Акцент на вигинах талії та стегон зробили графітові велосипедки.

“Так хочеться вийти з зали і побачити нарешті рельєф. Почала регулярні тренування близько пів року тому і тільки зараз почала бачити невеликі натяки на м’язи. Постійно бачу пости і відео про те, як зробити ідеальну фігуру за місяць, накачати шість кубиків за тиждень і так далі. На своєму досвіді я можу сказати, що це неможливо, потрібен у першу чергу час, велике завзяття і зусилля з вашого боку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Звичайно бувають дні, коли дуже важко себе змусити, у мене таке буває регулярно, але потрібно розуміти, що щоденними зусиллями і збирається гарний пазл. Іноді можна давати собі поблажку, але в наступний раз позайматися більш інтенсивно. На початку спорт дається через силу, але потім ти і твоє тіло втягується і не позаймавшись, ви відчуваєте потребу в русі. Так що буду і далі йти вперед до свого ідеалу”, – написала Ганна.

https://www.instagram.com/p/CCk7nxhlrhY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Красуня-донька онкохворої Заворотнюк обтягнула стрункі ноги велосипедками