facebook

Вибори мера Києва: Зеленський назвав Верещук «людиною з великим досвідом і практикою»

На внутрішньопартійних праймеріз Ірина Верещук отримала максимальні три бали

Президент України Володимир Зеленський підтримав висування народного депутата Ірини Верещук для участі у виборах Київського міського голови від партії «Слуга народу».

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

«Я дійсно підтримав рішення партії «Слуга народу», і я від себе симпатизую цьому вибору – Ірині Верещук. Тому в нас сьогодні ніхто не буде сперечатися в партії «Слуга народу», – сказав Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ після засідання фракції.

Президент зауважив, що на внутрішньопартійних праймеріз Ірина Верещук отримала максимальні три бали й буде найкращим кандидатом в очільники столиці.
За його словами, у праймеріз брали участь п’ять претендентів, які тепер допомагатимуть на виборах кандидату від партії «Слуга народу».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Вони всі будуть допомагати – ми так домовилися – нашому обраному кандидату. Був виступ по 5-7 хвилин у кожного, дуже стисло, коротко – свої кроки, як людина буде боротися. І найголовніше – яким буде Київ», – зазначив Зеленський.

Президент повідомив, що кандидат на посаду Київського міського голови, який переміг на праймеріз «Слуги народу», проведе розгорнуту презентацію своєї передвиборчої програми.

«Ірина керувала містом. Це теж дуже важливо – людина з великим досвідом і практикою», – додав він.
Глава держави також закликав основних кандидатів на посаду мера Києва провести дебати.

«Саме в напрямку професійних дебатів з точки зору містобудування, інфраструктури, ЖКГ, грошей, мені здається, це буде дуже цікаво – побачити відповіді в серйозних дебатах між чинним мером та Іриною Верещук», – наголосив Зеленський.

Як відомо, 16 липня партія «Слуга народу» визначилася з кандидатом на вибори мера Києва. Так, на вибори мера столиці від провладної партії буде висуватися Ірина Верещук.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вибори мера Києва: Зеленський назвав Верещук «людиною з великим досвідом і практикою»