facebook

Готувалась до весілля – і раптом знайшли мертвою: зі військовою сталася жахлива трагедія

В Одеській області сталася жахлива трагедія із військовою.

За попередніми даними, вона викинулась з вікна гуртожитку в селищі Чорноморське.

Звали її Тетяна Варава. Їй було 46 років. Працювала фінансисткою 28 мотопіхотної бригади.

Вона готувалася до весілля доньки, робила ремонт вдома й мала багато життєвих планів. А версія про самогубство викликає багато запитань. Оскільки вистрибнула Тетяна з вікна кімнати гуртожитку, на шиї був електричний подовжувач. А в кімнаті знайшли вуличний бруд з підошов взуття. Про це розповіли друзі померлої із Жіночого ветеранського руху.

У нас шок, злість і велике бажання доведення правди і справедливості. Оскільки у Тетяни не було причин для самогубства. Вона була впевнена в позитивному рішенні у справі, яка розглядалась у суді. Там Тетяна проходила як свідок, хоча її й намагались перекваліфікувати у співучасницю. Це судова справа по колишній роботі Тетяни стосовно фінансових махінацій, до яких Тетяна не причетна. У розмові сестра Тетяни розповіла, що та скаржилась крайні 2 тижні на умови в військовій частині, де проходила службу, на психологічний тиск. Тому ми не здивуємось, що через фінансові операції в частині ці факти будуть замовчуватися. І будемо вимагати чесного й справедливого розслідування”, – розповіли подруги.Не могла так вчинити
Переконані, Тетяна не могла вчинити так зі своєю донькою перед весіллям, бо була люблячою матір’ю. Тому у версію про самогубство не вірять. Для такого вчинку повинна бути вагома причина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У ветеранському русі заявили про “фінансові операції” в частині, де працювала Тетяна. Та деталей не розголошують. Натомість про них розповідає телеграм-канал “НачШтабу”.

Там розповіли, що військовим 28 ОМБр несвоєчасно платили зарплати, після чого в бригаді розпочалася перевірка за лінією КРУ Держаудитслужби. Тут слід ще раз нагадати, що Тетяна була фінансистом бригади.

Командир бригади – полковник Максим Марченко придбав собі нову Skoda Kodiaq. Всього за мільйон гривень. Бухгалтер фінансової служби тепер випала з вікна. На смерть. Чи пов’язано все це між собою? Ми не знаємо, але хочемо вірити, що ні,
– заявляє “НачШтабу“.

Резюмуючи, там зазначають, що у Військової служби правопорядку основна версія – самогубство. Втім це могло бути особисте рішення Тетяни Варави або ж її до цього хтось довів.

Втім не потрібно бути геніальним слідчим, щоб зв’язати між собою регулярні невиплати, новий автомобіль командира й самогубство бухгалтера“, – резюмує телеграм-канал.

Слід зазначити, що в декларації Максима Марченка за 2019 рік є інший автомобіль – Nissan X-Trail 2007 року вартістю понад 52 тисячі гривень. Водночас за рік він задекларував майже пів мільйона гривень офіційного доходу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Готувалась до весілля – і раптом знайшли мертвою: зі військовою сталася жахлива трагедія