facebook

Закривавлене немовля лежало у пакеті: мати двох діток вбила новонароджене маля і викинула (відео)

Поліцейські затримали горе-матір у Луцьку, яка вбила новонароджену дитину і залишила тільце на зупинці.

Скривавлене немовля ще з пуповиною лежало у чорному пакеті замотане у тканину
Страшну знахідку виявили на одній із зупинок. Скривавлене немовля ще з пуповиною лежало у чорному пакеті замотане у тканину. Жінка, яка принесла туди дитину, сама зателефонувала до поліції. Спершу вона сказала копам, що знайшла мертве дитя. Згодом таки зізналася, що дитину народила вона.

Одразу приїхали додому. Там були сліди і одягу, кров була і інші сліди, як після пологів. Пуповина ще була біля неї. Відомо, що вона її перерізала кухонним ножем”, – розповіла речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

Сусіди не чули, як вона народжувала
Жінка мешкала у гуртожитку. Сусіди не чули, як вона народжувала.

Тіло дитини відправили на експертизу. Попередньо відомо, що хлопчик помер після народження. Слідчі одразу запідозрили, що мати вбила дитя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попередньо експертиза розтину тіла дитини встановила, що дитина померла через удушення. Можливо, вона її народила у ванній і втопила, душила. Врешті, ці ще експертизи тривають”, – повідомила речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

Сама виховувала двох маленьких синів 4 і 5 років
Сусіди приголомшені. Кажуть, що 24-річна жінка мешкала тут пів року. Сама виховувала двох маленьких синів 4 і 5 років. Працювала у магазині і завжди була привітною. Про те, що була вагітна, пожильці гуртожитку навіть не здогадувалися.

Нині жінка у СІЗО. За попередніми даними, вона вже зізналася, що вбила дитину, але чому – не каже. Чи осудна – буде відомо після психіатричної експертизи. За вбивство дитини жінці загрожує п’ять років позбавлення волі. Доки триває слідство двох її хлопчиків забрала бабуся.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Закривавлене немовля лежало у пакеті: мати двох діток вбила новонароджене маля і викинула (відео)