facebook

Російський репер, що неодноразово бував в Криму і займався антиукраїнською пропагандою, планує дати концерт в Україні

Російський репер Баста планує виступити в одеському клубі Ibiza наступної неділі.

На сайті клубу Ibiza наголошується, що майже всі квитки на концерт продані, передає “Це моя Україна”.

Також відомо, що 25 і 26 червня репер має намір виступити в столичному клубі Stereo Plaza.

«Це буде перший виступ знаменитого артиста в Україні за останні чотири роки. Складно уявити рівень емоцій і щастя від довгоочікуваної зустрічі. Пропустити таке просто не вийде», – цинічно заявляють на сервісі з продажу квитків CONCERT.UA.

Зазначимо, що на початку травня Баста (при народженні – Василь Вакуленко) вже навідувався в Україну і був помічений в київському ресторані. Репер неодноразово виступав в окупованому Криму, проте тільки у вересні 2017 року через ці гастролі артиста, йому заборонили в’їзд в Україну на три роки. Після цього концерти в Ibiza і Stereo Plaza довелося скасувати. У вересні минулого року цей термін закінчився. Заборона чомусь вирішили не продовжувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Довідково: Вакуленко брав участь в різних пропагандистських заходах, спрямованих проти суверенітету і територіальної цілісності України. Він знявся у фільмі в формі офіцера російських збройних сил в Севастополі і був журі конкурсу на кращу пісню про так званий Кримський міст. Крім того, Баста займається незаконною комерційною діяльністю на окупованому півострові.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російський репер, що неодноразово бував в Криму і займався антиукраїнською пропагандою, планує дати концерт в Україні