facebook

“Нас точно чекає Майдан”: у “Слуги народу” влаштували розбірки через результати на виборах, фото

Нардепи з партії “Слуга народу” влаштували розбірки між собою

Зокрема, їх не влаштовують результати місцевих виборів в Україні. Деякі з них навіть прогнозують нову революцію і Майдан, які можуть вспихнути зовсім скоро.

Листування нардепів з партійного чату оприлюднила “Страна”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У бесіді нардеп Микита Потураєв заявив, що в Україні може відбутися новий Майдан. Він також пропонує своїм колегам купити квиток в російське місто Ростов-на-Дону – туди після Революції Гідності втік Віктор Янукович.

А однопартійця Богдана Торохтія він звинувачує в тому, що той нібито писав на нього доноси. Також Потураєв пише, що Торохтій нібито вимагав 30 тисяч доларів за право висуватися в мери Світловодська.

При цьому однопартійці вважають, що Потураєв торгував місцями в партії.

Сподіваюся, будуть зроблені відповідні висновки. Інакше через таких, як ти, нас точно чекає Майдан, і не один. А когось ще й сміттєвий бак“– написали йому у відповідь.

Також раніше повідомлялося, що спливло листування нардепів “Слуги народу” про відставку голови НБУ Якова Смолія і курс долара.

“Слуги народу” обговорили наслідки звільнення голови Нацбанку Якова Смолія. Керівник фракції Давид Арахамія зазначив, що до банкіра “добре ставлення, але він не може працювати в нинішніх умовах”. Нібито, Смолій збирався тримати інфляцію на рівні 1,9% і не хотів проводити емісію.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Нас точно чекає Майдан”: у “Слуги народу” влаштували розбірки через результати на виборах, фото