facebook

Депутати від “Слуги народу” під час засідання ради обмінялися еротичним відео

Щоб звільнити місце на телефоні для пікантного запису, одному з нардепів довелося видалити відео з брифінгу МОЗ

Народні депутати України досі не зрозуміли, що екрани їхніх телефонів, коли вони знаходяться у Верховній Раді, може побачити всі країна.
У вівторок, 17 листопада, нардеп від “Слуги народу” Анатолій Драбівський у залі парламенту відправив еротичне відео своєму колезі по партії Олега Тарасову, який сидів по сусідству. Відповідне відео вдалося зняти журналісту Олексію Липовецькому, пише TK Media.

На записі видно, як Драбівський хоче переслати відео з оголеною жінкою, але на його телефоні виявляється замало пам’яті для операції. Тоді нардеп вирішує видалити відео брифінгу МОЗ. Зрештою йому таки вдається переслати повідомлення Тарасову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Анатолій Драбівський був обраний народним депутатом Верховної ради IX скликання на дострокових парламентських виборах 2019 року по виборчому округу № 12 у Вінницькій області. Він є членом комітету Верховної ради з питань бюджету.

Олег Тарасов – народний депутат від “Слуги народу”, член комітету з питань аграрної та земельної політики.

Нагадаємо, торік журналісти помітили, як депутат від “Слуги народу” Богдан Яременко у Раді переписується з нібито повією і домовляється з нею про зустріч.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Депутати від “Слуги народу” під час засідання ради обмінялися еротичним відео