facebook

“Інших проблем в країні немає”: літак Зеленського оснастять інтернетом за 32 мільйони

Незабаром займуться поліпшенням супутникового інтернету на борту літака президента України Володимира Зеленського

Тендер виграла компанія, що належить уряду Абу-Дабі (ОАЕ) “Etihad Airways Engineering LLC”. За таку послугу наша держава виділить іноземній компанії 32,40 мільйона гривень, передає Обозреватель.

Відповідний тендер проводив Державний науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки та захисту інформації Держспецзв’язку.

Протягом року компанія повинна модернізувати станцію супутникового зв’язку, встановлену на літаку Аirbus 319-115 із заводським номером 3260 і державним і реєстраційним знаками UR-ABA.
Це один з літаків державного авіаційного підприємства “Україна” дус, яке забезпечує перельоти вищих посадових осіб держави. Серед них президент Володимир Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


Відзначається, що модернізована станція Honeywell JetWave (США) буде забезпечувати на борту доступ в інтернет з використанням швидкісних стандартів Inmarsat Аего Global Хргеѕѕ service з максимально можливою швидкістю 50 Мбіт/с.
Схоже інших проблем в країні немає і гроші, які могли бути витрачені на щось вартісне підуть на чергові іграшки вищих посадових осіб держави.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Інших проблем в країні немає”: літак Зеленського оснастять інтернетом за 32 мільйони