facebook

Штепу позбавили депутатського крісла в Слов’янську за те, що підтримала кандидата в мери від ОПЗЖ

“Партія миру і розвитку” виключила зі свого складу колишню міську голову Слов’янська Нелю Штепу і почала процедуру позбавлення її мандата депутата Слов’янської міської ради. Про це говориться у заяві політсили.

Перед другим туром місцевих виборів, які в Слов’янську пройдуть 22 листопада, Штепа публічно підтримала кандидата в мери міста від “Опозиційної платформи – За Життя” Павла Придворова. Як повідомляється в заяві “Партії миру і розвитку”, це суперечить офіційній позиції партії, від якої вона пройшла до міськради.

Політсила підтримує кандидатуру чинного мера Слов’янська Вадима Ляха і оголосила про позбавлення Штепи депутатського мандата.

Процедуру відкликання почати терміново в строгому порядку з вимогами закону”, – йдеться в документі.

У партії заявили, що причина агітації Штепи за кандидата від ОПЗЖ – забезпечена ним посада в новому складі Слов’янської міської ради. Крім рішення про відкликання, Штепі оголосили сувору догану і виключили з партії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Штепа була мером Слов’янська з 2010 по 2014 роки. У липні 2014 року її затримали за звинуваченням у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, створення терористичної групи.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штепу позбавили депутатського крісла в Слов’янську за те, що підтримала кандидата в мери від ОПЗЖ