facebook

“Жорсткий карантин на три тижні”: Аваков зробив важливу заяву

З’явилася інформація про підтримку міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим введення радикального локдауну.

Про це повідомляє «Україна 24», передає “Це моя Україна”.

Очільник МВС вважає, що потрібно ввести жорсткі карантинні обмеження якомога раніше.

«Моя особиста точка зору – що необхідно вводити локдаун якомога швидше, дійсно тривалістю три або чотири тижні, не потрібно ховатися за політичними гаслами або якимись зручними формулюваннями, тому що мова йде про дуже системних і великих ризиках для здоров’я наших людей», – зазначає міністр МВС.

Арсен Аваков має надію, що незабаром детально буде сформульовано програма з компенсаційними механізмами, озвученими президентом Володимиром Зеленським. Після цього, за його словами, є потреба в негайному введенні локдауна для переривання ланцюжка захворювань і для забезпечення безпеки країни від ситуації, коли кожен день буде вмирати більше 200 чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«У нас немає ситуації, щоб десь було добре, а де-то погано. У нас всюди ситуація приблизно однаково негативна … Я вважаю, що коли заповненість лікарень 70% – це грань катастрофи. Коли медична система завалиться – буде пізно реагувати », – додає Аваков.

Саме з цієї причини є потреба в якомога швидшої реакції, а також міністр згадує про важку ситуацію в державі. Зокрема, мова йде про катастрофічне становище бюджету, але ризики все одно підштовхують до прийняття серйозних рішень, де Арсен Аваков підтримує введення радикального локдауна.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Жорсткий карантин на три тижні”: Аваков зробив важливу заяву