facebook

«Неймовірний дар після пережитої кризи». Дружину львівського священника від’єднали від ШВЛ

Дружину львівського священника Катерину Терлецьку уже від’єднали від апарату ШВЛ. Тепер вона дихає через кисневу маску. Попереду ще тривалий час одужання, але сім’я сподівається, що пройшла кризу тотального запалення легень. 

Про це отець Петро Терлецький повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Повертаючись із відвідин у реанімації дорогого Ігоря Скочиляса, бачу пропущений дзвінок від лікуючої лікарки Катрусі. Негайно відзвонюю і чую тихе: “То я! Так, вже можу говорити”. Катрусі забрали трахеостому, відключили від ШВЛ-а, дихає на масці апарата Боброва, тримаючи добру сатурацію!

Неймовірний світлий дар після пережитої кризи тотального запалення легень ковідом. До одужання ще йти і боротись, але кращого подарунка на свято Миколая годі чекати», – поділився радісною новиною священник.

Новонароджена донечка Даринка перебуває далі на ізоляції, останній тест у неї виявився Covid-позитивним, але дівчинка вже почала сама дихати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Неймовірний дар після пережитої кризи». Дружину львівського священника від’єднали від ШВЛ