facebook

Жінку, яка застрелила чоловіка та поранила доньку, визнали неосудною

За результатом досудового слідства, жінка, яка в передмісті Рівного вбила свого чоловіка, кілька разів вистрелила в 13-річну доньку і намагалася вкоротити собі віку, визнана неосудною.

Про це у суботу, 20 лютого, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

У поліції нагадали, що 5 вересня 2020 року близько 04:15 жителька Рівненського району за місцем свого проживання заподіяла смертельне поранення своєму чоловікові в голову із травматичної зброї – пістолету “ВІЙ”, здійснивши один постріл впритул у скроню. Після цього вона зайшла у кімнату до своєї дочки, яка також спала, спричинивши не менше двох пострілів у грудну клітину з цієї ж зброї. Однак, сталася затримка у вигляді прихвачення гільзи затвором. Після цього зловмисниця взяла револьвер для стрільби патронами Флобера і двічі вистрілила дитині в грудну клітину.

У рамках кримінального провадження тоді слідчі повідомили жінці про підозру, а суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Під час досудового розслідування слідчі провели комплекс слідчих дій та призначили ряд експертиз, зокрема й судово-психіатричну. Відповідно до висновків останньої підозрювана визнана неосудною.

“Група слідчих закінчила досудове розслідування за фактами умисного вбивства та закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене щодо малолітньої дитини. Матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психічного закладу відносно 46-річної жительки Рівненського району, затверджене Рівненською обласною прокуратурою, скеровані на розгляд суду”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначається, жінка за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно-небезпечного діяння “становить особливу небезпеку для суспільства”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінку, яка застрелила чоловіка та поранила доньку, визнали неосудною