facebook

Криваве вбивство інспекторки кіберполіції: в нанесенні 40 ножових поранень підозрюється подруга

За підозрою у вчиненні злочину затримано 37-річну киянку

Підозрювану в жорстокому вбивстві співробітниці Департаменту кіберполіції Святослави Петрової затримано сьогодні у Києві. Про це повідомила прокуратура Києва у Facebook.

«За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та на підставі зібраних доказів затримана 37-річна мешканка столиці, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину. Попередньою причиною вбивства є раптово виник конфлікт між підозрюваною і загиблою, які були між собою знайомі», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Виключається зв’язок вчиненого підозрюваної вбивства з професійною діяльністю загиблої або її майновим станом. Поліція продовжує встановлювати всі обставини злочину, призначено проведення низки експертиз, у тому числі судово-медичних щодо причин смерті жінки.

Прокуратура планує вимагати для підозрюваної запобіжний захід у вигляді безальтернативного арешту. Підозрюваній загрожує покарання згідно зі статтею 115 КК України – від семи до 15 років за ґратами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ФОТО з місця трагедії, де у Дарницькому районі столиці сталося вбивство жінки. За попередньою інформацією, яка уточнюється, жінка була співробітником правоохоронних органів. На місці вбивства працювали криміналісти, кінологи та слідчо-оперативна група

Нагадаємо, в Києві неподалік від входу на станцію метро «Вирлиця» рано вранці сьогодні, 7 березня, було виявлено тіло жінки з більш ніж 40 ножовими пораненнями. При собі загибла мала посвідчення співробітника Національної поліції. Пізніше стало відомо, що виявлене тіло належить старшому інспектору Департаменту кіберполіції Святославі Петровій.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Криваве вбивство інспекторки кіберполіції: в нанесенні 40 ножових поранень підозрюється подруга