facebook

«Буковель» закривають на карантин: робота підйомників припиняється

«Буковель» закривають на карантин: робота підйомників припиняється

Поліція проводить слідчі дії на знаменитому українському гірськолижному курорті

Сьогодні, 12 березня, у другій половині дня поліція проводить слідчі дії на гірськолижному курорті «Буковель» і обмежила роботу окремих підйомників. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як повідомив агентству представник поліції, причиною слідчих дій є підозра в недотриманні карантинних обмежень у «червоній» карантинній зоні.

За його словами, з великою ймовірністю підйомники повністю припинять роботу в суботу, 13 березня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше на цьому тижні на курорті «Буковель» введені додаткові обмеження: закрито ринок, на 4-місні крісельні підйомники спочатку стали пускати максимум двох, а після утворення черг – максимум трьох відпочивальників.

Як повідомлялося, після віднесення Івано-Франківської області до «червоної» карантинної зони з 26 лютого на «Буковелі» були введені більш суворі карантинні обмеження: заклади громадського харчування працюють тільки навинос, скасовані масові заходи, концерти і розважальні програми.

За словами постійних відвідувачів і співробітників, кількість відпочивальників для цієї пори року невелика, незважаючи на чудові погодні умови для катання.

Регулярне пасажирське сполучення з Івано-Франківською областю зупинено на початку березня.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині критична ситуація з коронавірусом. В Івано-Франківську у зв’язку з нестачею ліжок для хворих на коронавірус буде створено ще один госпіталь.

Від 11 березня через обмеження «червоної зони» Івано-Франківськ зупинив тролейбусний рух. При цьому автобуси будуть працювати в режимі спеціальних перевезень.

В Івано-Франківську через карантинні обмеження періодично протестують підприємці. У четвер, 11 березня, на в’їзді в гірськолижного курорту «Буковель» підприємці перекрили дорогу з вимогою закрити курорт на карантин.

Кілька десятків людей ходили постійно пішохідним переходом, час від часу пропускаючи авто. У такий спосіб хочуть привернути увагу до несправедливого введення карантинних обмежень. Мовляв, роботу магазинів, ринків, ресторанів, кафе заборонено, транспорт зупинено, а курорт продовжує приймати туристів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Буковель» закривають на карантин: робота підйомників припиняється