facebook

Підозрюваний у вбистві дівчинки на Херсонщині спробував накласти на себе руки, – поліція

52-річний мешканець Херсонщини був другом та сусідом вбитої дівчинки та її батька.

Поліцейські Херсонщини розповіли подробиці про підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні семирічної Марії Борисової. Ним виявився 52-річний товариш та сусід вбитої та її батька, повідомляє поліція Херсонщини.

«Він звільнився із в’язниці у 2005 році. Нещодавно він притягувався до адміністративної відповідальності. Чоловік жив поруч з батьком дитини, це його друг, жив також на одній вулиці з дівчинкою», – розповів на брифінгу начальник поліції Херсонської області Олександр Прокудін, у понеділок, 15 березня.

Підозрюваного затримали в неділю, 14 березня, в день поховання дівчинки. Чоловіка знайшли у власному будинку з порізаними венами, якому надали медичну допомогу і відправили до лікарні. Того ж дня від лабораторії надійшли результати експертизи, які вказали на причетність затриманого до вбивства та згвалтування Марії Борисової.

Затриманого повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіка судитимуть за п.2 ч.2 ст. 115 та ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Найвища міра покарання – позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення та позбавлення волі від 8 до 15 років відповідно.

Нагадаємо, 11 березня на Херсонщині місцеві знайшли тіло 7-річної Марії Борисової в недобудованому сараї. Батько вбитої розповів деталі про зникнення доньки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підозрюваний у вбистві дівчинки на Херсонщині спробував накласти на себе руки, – поліція