facebook

“Татко з мамою охороняють їх з небес” Щойно стало відомо хто готовий стати опікуном для 13-тьох діток. Країна вражена.. подробиці та фото

ЩО БУДЕ З 13 ДІТЬМИ ПОМЕРЛИХ ВІД КОРОНАВІРУСУ БАТЬКІВ: “ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД САШІ”

Що буде з 13 дітьми померлих від коронавірусу батьків: “все залежить від Саші” В Київській області 13 дітей залишилися сиротами після того, як їх батьки захворіли на коронавірус і померли від ускладнень. Сім’я Родикових переселилася з окупованої Макіївки. У них було 5 рідних дітей і 8 усиновлених.

Тепер все в руках їх старшої дочки Олександри. Про це повідомляє “Цензор.Нет”. 21 березня від COVID-19 помер глава сімейства Володимир Родиков, а 29 березня померла його дружина Діана. В сім’ї залишилося двоє старших дітей – син і дочка. Сім’я Родикових (фото: “Цензор.Немає”) За словами волонтера і громадської активістки Юлії Цепун, старша дочка Олександра, якій 21 рік, заявила, що готова взяти опіку над дітьми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На Київщині 12 дітей залишилися сиротами, батьки померли від COVID-19 —  УНІАН

При цьому дівчина тільки після смерті батьків дізналася, що їхній будинок перебуває у комунальній власності. Багатодітній родині будинок був переданий в оренду.

Ця інформація змусила дівчину трохи розгубитися. “Але місцева влада налаштована допомогти дітям, їх ніхто на вулицю не вижене. Все тепер залежить від Саші – наскільки вона відповідально поставиться до всього, тому що їй все ж тільки 21 рік…”, – заявила Цепун. Сім’я Родикових (фото: “Цензор.Немає”) Вона також додала, що як би там не було дітей ніхто не кине напризволяще. В крайньому випадку, у сім’ї є куми, які досить впливові люди. Обережно, шахраї Юлія Цепун також застерегла українців про шахраїв, які збирають гроші на купівлю будинку для сім’ї Родикових. Вона підкреслила, що на сьогодні у сім’ї нема потреби в фінансовій допомозі Нагадаємо, в Харкові українка померла від малярії. Медики переплутали симптоми з коронавірусом. Раніше лікар розповіла, коли в українців утвориться колективний імунітет від коронавірусу.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Татко з мамою охороняють їх з небес” Щойно стало відомо хто готовий стати опікуном для 13-тьох діток. Країна вражена.. подробиці та фото