facebook

CША привели армію у повну бойову готовність у зв’язку з активізацією російських військ на кордоні з Україною

Боєготовність Європейського командування армії США підвищена до максимально можливого рівня на тлі того, що регулярні війська Російської Федерації стягуються до кордону з Україну все більшими силами.

Про це інформує відоме американське видання The New York Times, передає “Це моя Україна”.

До нездорової активізації російської армії на кордоні з Україною Пентагон тримав американські війська в Європі в стані готовності «можлива криза». Однак тепер боєготовність військ США підвищена до рівня «потенційна неминуча криза», тобто до максимальної. Далі – тільки наказ до початку бойових дій.

Американські експерти висловлюють побоювання, що можлива операція російських військ в зоні ООС може обернутися серйозними наслідками. А військові США нарахували не менше чотирьох тисяч російських військових у супроводі техніки, спішно підтягнутих до українських кордонів на додаток до вже існуючих на ній сил.

Зазначимо, що раніше Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак у Верховній Раді заявив, що на окупованих Росією територіях України перебуває до 60 тисяч солдатів, а на російсько-українському кордоні зосереджені величезні сили російської армії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

CША привели армію у повну бойову готовність у зв’язку з активізацією російських військ на кордоні з Україною