facebook

“Краще здохнути в Росії, ніж в Україні” – зірка серіалу “Школа” про нову і стару батьківщину

“Краще здохнути в Росії, ніж в Україні” – зірка серіалу “Школа” про нову і стару батьківщину

Вітчизняна модель і зірка серіалу “Школа” Ліза Василенко вирішила продовжити кар’єру в Москві й заявила, що їй буде приємніше померти в Росії, ніж на батьківщині.

“Мабуть, моєю крайньою точкою був Київ. Але коли я опинилася в Москві, то зрозуміла, що це, звичайно, небо і земля… В Україні нема чого робити, а там – багато можливостей. Якщо трапляється якась хр*нь, я завжди думаю про те, що краще здохнути тут, ніж в Україні”, – сказала актриса в інтерв’ю, фрагменти якого опублікував у Facebook Анатолій Штефан.

Актриса не збирається платити майбутнім успіхом через війну Росії та України.

Василенко зізналася, що вважає тупими тих, хто ставить їй у провину рішення “проміняти країну”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коментуючи переїзд до Росії, Василенко також пригадала критику з боку своєї української аудиторії. Ті закидали у бік її патріотизму.

“Казали типу: проміняла країну, ля-ля-ля. Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Судити про людину за її національністю, за те, куди людина поїхала. Ну поїхала б я до Америки – мене б не хейтили тоді!?” – зауважила зірка кіно.

Водночас вона наголосила, що її критикують “тільки тому, що Україна з Росією сру*ься, і чомусь приплітають до цього інших людей, що не мають до конфлікту жодного стосунку”.

“Це не нормально, якщо люди вже так реагують – то це край. Навіть вже не має сенсу спілкуватися”, – робить висновок акторка.

Крім того, Василенко розповіла, що у 2021 році дуже багато людей переїхало до Росії. Вона не бачить нічого поганого в цьому. Адже “це круто” та платять там більше.

Водночас дівчина докладно розповіла, що в Москві їй довелося пережити важкий період, і вона стала жертвою ґвалтівника. Але на завершення видала: “Якщо трапляється якась хр*нь, я завжди думаю про те, що краще здохнути тут, ніж в Україні”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Краще здохнути в Росії, ніж в Україні” – зірка серіалу “Школа” про нову і стару батьківщину