facebook

З’явилися деталі смерті немовляти, знайденого в соціальному центрі в Дніпрі

З’явилися деталі смерті немовляти, знайденого в соціальному центрі в Дніпрі


Те, що відбулося, прокоментували в поліції, а також представники соціальної служби.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в соціальному центрі на пр. Поля в Дніпрі знайшли труп місячної дитини. На ньому вже з’явилися трупні плями, а також були гематоми.

Виявилося, що малюка знайшла співробітниця центру, яка заглянула в кімнату, де жила мама з цим немовлям. Про це повідомляється на сайті «Суспільне» з посиланням на Анну Старчевську – прес-секретаря обласної поліції.

Вона розповіла, що під час розтину медики виявили ознаки пневмонії, яка і могла стати причиною смерті дитини. Однак, призначена додаткова експертиза.

Також співробітники ювенальної превенції розповіли, що мати дитини вже мала справу з правоохоронними органами: її притягували до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

На даний момент жінку звинувачують за кількома статтями: стаття 115 (вбивство) з позначкою «природна смерть», а також стаття 166 (злісне невиконання батьківських обов’язків).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ситуацію також прокоментувала Анна Довготько, начальниця служби у справах дітей. Вона повідомила, що дитина народилася 5 березня. В пологовому будинку жінка хотіла відмовитися від дитини. Соцпрацівники вмовили її залишити малюка і пожити з ним в соціальному центрі. Вона погодилася і отримала дуже хороші характеристики від співробітників центру. За їх словами, протягом місяця вона не вживала алкоголь і доглядала за дитиною.

Також відомо, це вже четверта дитина жінки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З’явилися деталі смерті немовляти, знайденого в соціальному центрі в Дніпрі