facebook

Смартфон вибухнув просто в кишені куртки, чоловіка терміново госпіталізовано

Смартфон вибухнув, коли чоловік спробував дістати його з куртки. Смартфон вибухнув просто в кишені у мешканця Санкт-Петербурга. Внаслідок вибуху потерпілий впав на землю, а перехожі допомогли загасити полум’я і роздягнутися.

Чоловік отримав серйозні опіки і його госпіталізувала у лікарню бригада швидкої допомоги, яка прибула на виклик. Про це повідомляють російські ЗМІ. Також в мережі з’явилося відео з місця події.

Все сталося о 16:45 у Санкт-Петербурзі. У 54-річного чоловіка, просто в кишені куртки несподівано вибухнув смартфон. Чоловік потрапив до лікарні з опіками середньої тяжкості. За повідомлення Петербурзького видання “Фонтанка”, після інциденту його доставили в НДІ ім. Джанелідзе.

Смартфон зірвався у кишені, скріншот з відео

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Смартфон зірвався у кишені, скріншот з відео

Як зазначається, чоловік отримав досить серйозні опіки живота, шиї та грудної клітини. Інцидент зафіксували камери спостереження магазину, розташованого поруч. Подія сталася просто на вулиці, на лавочці біля магазину. Смартфон вибухнув, коли чоловік спробував дістати його з куртки.

Після того, як телефон вибухнув, він загорівся всередині куртки. Чоловік впав на землю, щоб загасити вогонь. На щастя, на допомогу кинулися перехожі. Вони допомогли загасити полум’я і викликали карету швидкої допомоги. Марку смартфона наразі не повідомляють.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Смартфон вибухнув просто в кишені куртки, чоловіка терміново госпіталізовано