facebook

«Задуваємо свічечки»: в Києві дівчата на Великдень влаштували дебош у храмі (ВІДЕО)

«Задуваємо свічечки»: в Києві дівчата на Великдень влаштували дебош у храмі (ВІДЕО)
Трійця невідомих дівчат виклали в TikTok відео про те, як вони «святкують Великдень» — курять і п’ють прямо в храмі

Святкування Воскресіння Христового в Україні пройшло без особливих ексцесів. І все ж без локальних скандалів не обійшлося. Нині користувачі соцмереж бурхливо обговорюють поведінку невідомих дівчат, котрі вломилися на свято в один зі столичних храмів і влаштували там незначний дебош. Відео опублікували адміністратори Telegram-каналу “Киев сейчас”.

Судячи з ролику, подруг, “які відзначають Великдень” із розмахом, було троє. Об’єктом для своїх насмішок вони вибрали церкву Різдва Христового в Києві.

Неналежну для християнського храму поведінки невідомі почали демонструвати ще біля самого входу в будівлю. Одна із дівчат голосно наспівувала слова “Санта Марія” на невідомий мотив, а її подруги марно намагалися вийти із соціальних мереж.

Увійшовши до церкви, подруги голосно поцікавилися, чи можна тут “освятити кулічі”. Потім всі троє відправилися вбік, де горіло кілька лампад і свічок, котрі, вочевидь, раніше залишили прихожани.

Протягом декількох хвилин дівчата, голосно сміючись і матюкаючись, намагалися задути свічки, не припиняючи знімати те, що відбувається на відео. Коли одній із них це вдалося, процес супроводили співом композиції “З днем народження тебе”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також невідомі продемонстрували, як курять прямо в будівлі церкви — втім, сигарети хоча б були електронними. Не обійшлося і без розпивання алкоголю — на відео можна помітити, як дівчата тримають банки.

Те, що відбулося в київському храмі вже викликало неймовірний резонанс серед багатьох користувачів мережі. “Я не особливо віруючий, але подібна поведінка низька як на мене”, “Якщо ти не віриш в Бога, то це не означає, що ти маєш право так поводитися”, “Просто ганьба” — таким чином реагують користувачі на розміщене відео. Однак знайшлися і ті, хто підтримав дівчат, виправдовуючи їх тим, що релігія начебто безглузда.

Чи будуть втручатися в ситуацію правоохоронці, поки невідомо.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Задуваємо свічечки»: в Києві дівчата на Великдень влаштували дебош у храмі (ВІДЕО)