facebook

На Львівщині у лісі підстрелили поліцейського і двох лісничих (фото)

На Львівщині у лісі підстрелили поліцейського і двох лісничих (фото)

В одному з лісових масивів ДП «Бродівський лісгосп» на Львівщині 19-річний хлопець стріляв у правоохоронців і лісівників.

Це відбулося 21 травня під час документування факту незаконної вирубки лісу – повідомляє пресслужба нацполіції.

Поліцію про інцидент повідомили о 22:40. Лісничі проінформували, що в одному з лісових масивів ДП «Бродівський лісгосп»  знайшли віз з колодами.

Патрульні й слідчо-оперативна група виїхали на місце події та неподалік села Лешнів побачили підводу з колодами сосни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уночі, близько 00:15, під час документування факту незаконної вирубки лісу з протилежного берега річки невідома людина вистрілила з вогнепальної зброї та поранила 20-річного поліцейського і двох лісівників – 34-річного майстра лісу та 49-річного інженера лісового господарства, працівників Бродівського лісгоспу. Стрілець після цього втік на мотоциклі.

Поліцейського з проникаючим вогнепальним пораненням шиї доправили до лікарні. Лісників після огляду лікарів відпустили додому. Загрози життю поранених наразі немає.

Згодом правоохоронці встановили особу людини, яка обстріляла поліцейського і лісничих. Це 19-річний місцевий житель. Його затримали.

Виявилося, що він стріляв з мисливської рушниці.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Стрільцю загрожує від 9 до 15 років тюрми, або ж довічне позбавлення волі за те, що стріляв у правоохоронців.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Львівщині у лісі підстрелили поліцейського і двох лісничих (фото)