facebook

П’янa гнaлaся на шaлeнiй швидкості: Жіночка збuлa 13 річного підлітка на троуарі – хлопець в реанімації. Відео

Водійка позашляховика вранці в нетверезому стані наїхала на підлітка, коли той прямував до школи тротуаром. Щоб переглянути відео доскрольте пост до кінця

На вулиці Івана Богуна сталась ДТП, у результаті якої серйозно постраждав 13-річний хлопець.

В якому стані перебуває постраждалий Андрій Тарасюк і де зараз знаходиться горе-водійка — дізнавалася редакція сайту «20 хвилин».

Сестра постраждалого у вранішній аварії Андрія Тарасюка нам розповіла, що її брату провели п’ятигодинну операцію, що зараз він знаходиться у реанімації, у важкому, проте стабільному стані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У хлопчика під час ДТП стався забій плеча, ноги, перелом черепа. — Я щойно з лікарні, біля реанімації залишився тато, мама плаче вдома, з бабусею збираються йти до церкви молитися за нашого Андрійка, — каже Марина.— У нього проломався череп, кістка увійшла в мозок… Дівчина також розповіла деталі жахливої аварії. — Вранці брат йшов до 14-ї школи, де, власне, навчалася вся наша сім’я, — говорить сестра травмованого школяра. — О 9.23, коли він був на півшляху до навчального закладу, в нього в’їхала п’яна жінка.

Андрій йшов тротуаром, якраз був на повороті. Водії на тому відрізку вулиці зменшують швидкість авто, ця ж їхала на шаленій швидкості. В результаті арматурну сітку діставали з голови мого брата. Водійка за кермом була п’яною, від неї йшов запах алкоголю, і це знають всі присутні на місці події. Її авто від удару перекинулося, перехожі ставили його на місце, допомагали ще їй вивільнитися, думали, що загинула.

Нічого з нею не сталося… Відео моменту аварії, який опублікував Ситуаційний центр: Водійка автомобіля «Haval» не впоралась із керуванням, у результаті чого виїхала на тротуар, здійснила наїзд на 13-річного підлітка, в’їхала у кам’яний паркан, а потім автівка перекинулась на бік.

До місця пригоди оперативно прибули поліцейські. Таку вони надали журналістам згодом інформацію: 43-річна жінка не в поралася з керуванням і її забрали до наркодиспансеру, щоб перевірити на стан сп’яніння.

Також стало відомо, що водійка за кермом була не лише в нетверезому стані. Кажуть, у жінки психічні розлади.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’янa гнaлaся на шaлeнiй швидкості: Жіночка збuлa 13 річного підлітка на троуарі – хлопець в реанімації. Відео