facebook

Українець виграв у Польщі змагання зі спідвею

Рівненський мотогонщик вдало виступили на змаганнях у польському Кросно.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з посиланням на rivnenews.com.ua, 20-річний українець Марко Левішин виграв черговий етап “Nice Cup” зі спідвею у місті Кросно (Підкарпатське воєводство).

Левішин мав беззаперечну перевагу над своїми суперниками й переміг у всіх п’яти заїздах. Змагання в Польщі стали першими в 10-денному турне українського майстра спідвею.

“Привітав вихованця рівненського спідвею Марка Левішина з перемогою у черговому етапі Nice Cup у польському Кросно. Що позитивного? Випробував новий для себе трек та доріжку. Здобув першу важливу перемогу у новому спортивному сезоні, що відіграє важливу психологічну роль у майбутніх виступах. На олівець взяли тренери клубу ГКМ Грудзьондз та особисто один з лідерів польського спідвею 90-х та початку 2000-х років Роберт Кошчєха”, – так прокоментував виступ молодого українця керівник рівненського клубу спідвею Сергій Головня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

СПІДВЕЙ: Тільки що в телефонній розмові привітав вихованця Рівненського Спідвею Марка Левішина з перемогою у черговому етапі Nice Cup у польському Кросно. Що позитивного?
1. Випробував новий для себе трек та доріжку.
2. Здобув першу важливу перемогу у новому спортивному сезоні, що відіграє важливу психологічну роль у майбутніх виступах.
3. На олівець взяли тренери клубу ГКМ Грудзьондз та особисто один з лідерів польського спідвею 90-х та початку 2000-х років Роберт Кошчєха….

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українець виграв у Польщі змагання зі спідвею