facebook

У Pfizer прокоментували смерть українця після вакцинації препаратом компанії

У Pfizer прокоментували смерть українця після вакцинації препаратом компанії

Компанія Pfizer/BioNTech, яка є одним з найвідоміших світових виробників вакцини від коронавірусу, відреагувала на смерть 47-річного українця 2 липня через кілька годин після вакцинації препаратом Pfizer.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на пресслужба компанії.

Компанія зазначила, що зв’язок вакцинації зі смертю вінничанина не доведений. Однак вона висловила родині загиблого співчуття.

«Ми зараз думаємо про сім’ю загиблого. Ми дуже серйозно ставимося до побічних ефектів, які потенційно пов’язані з нашою вакциною від COVID-19, BNT162b2. Ми відзначаємо, що в цьому випадку причинно-наслідковий зв’язок не встановлено», – заявили у Pfizer.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також в повідомленні компанії сказано, що серйозні наслідки можуть бути взагалі не пов’язані з вакцинацією.

«Станом на сьогодні понад 400 мільйонів людей у всьому світі були вакциновані нашою вакциною. Важливо відзначити, що серйозні побічні ефекти, не пов’язані з вакциною, на жаль, можуть виникати з такою ж швидкістю, як і серед населення в цілому», – заявили в компанії.

Нагадаємо, 47-річний українець помер після того, як отримав щеплення від коронавірусу вакциною Pfizer. З моменту щеплення пройшло 4 години, інцидент стався у Вінницькій області.

У департаменті охорони здоров’я Вінницької ОДА заявили, що попередня причина смерті жителя Вінниці, який помер 2 липня після вакцинації препаратом Pfizer, не має відношення до дії вакцини.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Pfizer прокоментували смерть українця після вакцинації препаратом компанії