facebook

Блогерка влаштувала своє викрадення заради біткоінів та потрапила в СІЗО

Суд відправив дівчину з коханцем під варту з правом на заставу в розмірі 3 мільйонів гривень.

Відома блогерка Катерина Якименко з Харкова інсценувала власне викрадення заради біткоінів. Дівчину затримали правоохоронці через неправдиве повідомлення про злочин.

Про викрадення дівчини в поліцію повідомила її подруга. На підставі цієї заяви відкрили кримінальне провадження за статтею 115 “Умисне вбивство” з позначкою “пропав безвісти” Кримінального кодексу України.

В ході розслідування правоохоронці встановили, що під час “викрадення” 22-річної дівчини, її автомобіль знаходився в Києві, вона ж відвідувала столичні ресторани та розплачувалася своєю банківською карткою. Також вона намагалася взяти в оренду елітне авто.

2 липня Якименко та її 29-річного друга затримали у Львівській області й доставили в один зі слідчих ізоляторів Харкова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліція відкрито кримінальне провадження за статтею 383 “Свідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення” Кримінального кодексу України. Суд обрав для пари запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою в розмірі 3 мільйонів гривень.

За словами блогера Євгенія Зуба, своє викрадення інсценувала блогерка Катерина Якименко, відома під псевдонімом Тигра, в змові c коханцем з Києва. Дівчина придумала своє викрадення заради того, щоб її спонсор з Російської Федерації заплатив викуп в 5 біткоінів, що в перерахунку становить майже 5 мільйонів гривень. Бізнесмен раніше подарував їй елітний автомобіль Bentley Bentayga.

Як раніше повідомляв УНІАН, TikTok-блогер Таїсія Маламан (di. rubens) позбулася контракту на рекламу ноутбуків від ASUS, як тільки компанію сповістили про її цькування українського бійця і підтримку країни-агресора.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Блогерка влаштувала своє викрадення заради біткоінів та потрапила в СІЗО