facebook

Навіщо мені совість, я – співачка. Я з росіянином навіть в баню.

Кондратюк жорстко пройшовся по Ані Лорак через її плани виступити в Україні

Співачка Ані Лорак, яка живе та виступає у Росії, збирається дати пару концертів в Україні. 

Відомий український продюсер та ведучий Ігор Кондратюк відреагував на заплановані в Україні концерти любительки Росії Ані Лорак.

На своїй сторінці у Facebook Кондратюк опублікував “плейлист” для виступу артистки.

“Оголошено плейлист серпневого виступу Кароліни Куєк (Ані Лорак) в Одесі: 1. Звенить пуста голова. 2. Гроші – мій бог. 3. Без мізків. 4. У вас тут теж люблять вату. 5. Навіщо мені совість, я – співачка. 6. Я з росіянином навіть в баню. 7. Хто платить, той і любий. 8. Володя – завжди! 9.  Мені 42, але думати – нічим. 10. А чим ви кращі, якщо ви тут?” – написав ведучий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під постом продюсера розгорілися палкі дискусії: одні вважають, що Ані Лорак має повне право виступати в Україні, адже вона – її громадянка; інші ж категорично проти концерту артистки в нашій країні, адже вона гастролює та живе в РФ.

Концерти Ані Лорак в Україні 2021

Співачка Ані Лорак, яка живе та виступає у Росії, збирається дати пару концертів в Україні. Виконавиця готується вийти на українську сцену вперше за сім років.

Згідно з оголошенням, розміщеним на сайті concert.ua, Ані Лорак має намір відіграти два сольні концерти поспіль в Одесі 16 та 17 серпня.

Вартість квитків на виступ співачки варіюється від 900 до 7,5 тисячі гривень. Вони вже є у продажу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Навіщо мені совість, я – співачка. Я з росіянином навіть в баню.