facebook

Переховувалась у лісі: на Буковині знайшли безвісти зниклу дівчинку

Переховувалась у лісі: на Буковині знайшли безвісти зниклу дівчинку

Співробітники поліції провели з неповнолітньою та її батьками профілактичну роботу.

Нагадаємо, вчора до поліції Чернівецької області звернулася жителька села Чудей і повідомила, що її 15-річна донька вийшла з дому в ніч з 9 на 10 серпня й зникла безвісти.

На розшук зниклої дівчини керівництво ГУНП в Чернівецькій області орієнтувало інспекторів ювенальної превенції, оперативників карного розшуку, спецпризначенців КОРД і роти поліції особливого призначення, спеціалістів-криміналістів, кінологічну службу ГУНП, особовий склад відділення поліції у місті Сторожинець, кіберполіцію, рятувальників, громадськість, а також задіяли аеророзвідку. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Перевіряючи місця можливого перебування розшукуваної та опитуючи жителів села, правоохоронці отримали інформацію, що дівчину бачили біля місцевого лісу. Зважаючи на вечірній час і потенційну загрозу здоров’ю та життю неповнолітньої, поліцейські зосередили свої зусилля на відпрацювання вказаної території.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дізнавайтесь інші новини Буковини

Вже невдовзі поліцейські розшукали дівчину, яка пояснила, що переховувалася в лісі через непорозуміння з батьками. Співробітники поліції провели з неповнолітньою та її батьками профілактичну роботу для попередження подібних випадків у майбутньому й порекомендували звернутися до психолога за консультацією для владнання ситуації. Про випадок правоохоронці повідомили соціальні служби.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Переховувалась у лісі: на Буковині знайшли безвісти зниклу дівчинку