facebook

“Я навіть не усвідомлювала”: мама помітила акулу біля сина-серфінгіста, переглядаючи відео

Підліток займався серфінгом біля акули.

Мама під час відпочинку із сином в Норт-Мертл-Біч, штат Північна Кароліна, зловила страшні кадри, коли Ітан займався серфінгом, а позаду нього плавала акула.

Про це пише Yahoo.

Касі Аллен із Тенесі та її син Ітан були в Норт-Мертл-Біч, де підліток міг попрактикуватися в серфінгу. На відео, яке зняла Аллен, видно, як дошка для серфінгу Ітана рухається поблизу акули, перш ніж хижачка вискочила з води. Майже одразу після цього Ітан впав у воду.

“Я навіть не усвідомлювала, що ми захопили акулу, яка стрибала вгору, одразу після того, як він підняв ноги на дошку! Я не бачив цього, поки [Ітан] не прокручував відео!” – написала Аллен у Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка розповіла, що хоч вони із сином і бачили акул у воді, але ніколи не знімали їх відео. Думки користувачів соцмережі розділилися на тих, хто вважав знімок крутим, і ті, хто були налякані через близьку відстань акули до Ітана. Ось, що пишуть люди під відео:

Досить крута фотобомба
Ось чому ми не плаваємо і не займаємось серфінгом біля пристані
Страшно! Ось чому я залишаюся на пляжі
До слова, на відео потрапила сіра короткоплавцева акула – вид, який зазвичай зустрічається біля узбережжя Південної Кароліни. Вони виростають завдовжки від 6 до 10 футів і вагою 120 фунтів, але не вважаються загрозою для людей.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я навіть не усвідомлювала”: мама помітила акулу біля сина-серфінгіста, переглядаючи відео