facebook

Неповнолітній син поліцейської збив 7-річну дівчинку: вона в комі

На вулиці Миру в Кілії 15-річний хлопець на мопеді збив 7-річну дівчинку. Вона переходила дорогу на пішохідному. Унаслідок ДТП дівчинка знепритомніла, а згодом – впала в кому. У ЗМІ кажуть, що неповнолітній мопедист – син поліцейської.

Після ДТП дівчинка сильно кричала, а згодом і знепритомніла. Трапилось це 7 вересня близько 17 години. У поліції ще не надали офіційної інформації.

Довго кричала
Дівчинка поверталася додому сама. На пішохідному переході в неї влетів 15-річний мопедист. Він їхав на великій швидкості. Внаслідок ДТП вона впала і сильно вдарилась головою. Дитина довго кричала, але згодом втратила свідомість.

На місце одразу викликали швидку. У дівчинки також перелом ноги й численні травми. Стан дитини зараз – критичний. Також в мережі пишуть, що дівчинку виховувала лише мама.

Син поліцейської
У ЗМІ кажуть, що винуватець ДТП є сином поліцейської з Кілійського відділення. Хлопчик не намагався сховатися чи втекти. До міста направили правоохоронців з Одеської області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також у мережі кажуть, що вздовж вулиці Миру встановлені знаки, які заборонять рух двоколісного транспорту. Окрім цього, не мав кермувати мопедом, адже не досяг 16-річного віку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Неповнолітній син поліцейської збив 7-річну дівчинку: вона в комі