facebook

У Херсоні загадково померла жінка після продажу квартири: донька звинувачує “чорних ріелторів”

Рідні кажуть, що не знали про намір жінки продати нерухомість.

Рідні кажуть, що не знали про намір жінки продати нерухомість.

У Херсоні знайшли повішеною 65-річну Ларису Д. після продажу власної квартири. Правоохоронці встановили, що це було самогубство і закрили кримінальну справу, проте родичі звинувачують “чорних ріелторів” в смерті жінки.

За словами дочки пенсіонерки Ірини, рік тому вона несподівано продала двокімнатну квартиру дружині місцевого ріелтора втричі дешевше ринкової вартості – 20 тисяч доларів.

Крім того, вона не повідомляла родичам і знайомим про свої наміри. Сама Ірина проживає в Іспанії і підтримувала зв’язок з матір’ю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мама дуже дорожила квартирою. Вона завжди говорила, що це заповіт для її онуків, щоб вона далі передалася”, – розповіла жінка.

Колишню власницю знайшов мертвою новий власник за кілька днів після продажу. При ній не було ні прощальної записки, ні грошей від продажу майна. За словами ріелтора, сума відразу була видана пенсіонерці готівкою.

Адвокат постраждалої Михайло Величко розповів, що під час досудового слідства була проведена почеркознавча експертиза. Було встановлено, що текст договору написаний рукою загиблої. Однак експерт не зміг визначити, кому належить підпис.

За словами дочки загиблої, матір завжди підписувалася дівочим прізвищем. У паспорті підпис починається з букви “В”, а ось на договорі купівлі-продажу він починається на “Д”. Крім того, в результатах експертизи в описі померлої зазначений не її зріст, а також присутні органи, які були видалені кілька років тому.

Донька вважає, що до смерті може бути причетний ріелтор. Він організував продаж для своєї дружини. За словами чоловіка, квартира була придбана для його старшої дочки, а пізніше перепродана за “сімейними обставинами”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Херсоні загадково померла жінка після продажу квартири: донька звинувачує “чорних ріелторів”