facebook

Побила рекорд Beyonce: хтo стaв найдорожчою зіркою в Instagram (фото)

Американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер, що побудувала бізнес-імперію на власному бренді косметики, побuла рекорд поп-співачки Beyonce, ставши найдорожчою зіркою в Instagram, пише Радіо Максимум

За даними аналітичного агентства D’Marie Analytics, вартість одного рекламного поста на сторінці Кайлі Дженнер в популярній соцмережі становить не менше 1 мільйона доларів. Аналітики компанії додали, що 20-річна Дженнер публікує рекламні публікації на своїх особистих сторінках в соцмережах досить рідко і завжди супроводжує їх хештегом #ad.

 

“Кайлі стала світовим брендом. Ця молода дівчина-підприємець досягла вершини успіху і стала неймовірно впливовою персоною в індустрії реклами і маркетингу. Такого успіху часом не можуть досягти навіть найдосвідченіші професіонали”, – відзначають в агентстві.

Вони також відзначили, що успіх Дженнер в соцмережах свідчить не тільки про її підприємницький хист, а й про те, що в рекламній індустрії відбуваються глобальні зміни. D’Marie Analytics наводить як приклад вартість 30-секундної реклами на 2018 Super Bowl, яка склала 5 мільйонів доларів, відзначаючи, що в найближчому майбутньому цілком можна очікувати, що вартість реклами в соціальних мережах і на найбільших івентах в світі може бути однаковою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Побила рекорд Beyonce: хтo стaв найдорожчою зіркою в Instagram (фото)