facebook

“Якщо Ваша ласка, пом’яніть у святих молитвах – Яна. Нині упокоївся 16-річний підліток, якого вразило струмом на залізничних коліях

“Якщо Ваша ласка і добра воля, пом’яніть у святих молитвах – Яна. Нині упокоївся 16-річний підліток, якого вразило струмом на залізничних коліях

В реанімації помер 16-річний Ян Мельник, якого 1 грудня у місті Буча вразило струмом, під час того коли хлопець переходив залізничні колії.

Обставини події
Як повідомляли у поліції Київської області, 1 грудня 16-річний юнак намагаючись перетнути залізничні колії не скористався пішохідним мостом та вирішив перелізти потяг, однак зацепився капюшоном куртки. Хлопця уразив електричний струм, внаслідок чого юнак отримав 80% опіків тіла, його доправлено до реанімації.

Рідні намагались врятувати хлопця
Хлопець якого вразило струмом виявився 16-річний Ян Мельник з містечка Ворзель. Рідні перевезли хлопця до опокового центру в Києві. У хлопця було 80% опіків шкіри. Щодня на лікування хлопця потрібно було велика сума грошей, тому друзі та рідні організовулали збір коштів у соціальних мережах.

Напревеликий жаль хлопець помер
Сьогодні, 14 грудня стало відомо, що 16-річний юнак помер у реанімації. Про це повідомляють місцеві видання, також отець Василь Чічак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо Ваша ласка і добра воля, пом’яніть у святих молитвах – Яна. Нині упокоївся, в реанімації, після трагедії, яка трапилася з ним на з/д в м. Буча. Всього 16 років. Батькам сил і кріпості. Милосердний Спасителю, яви свою ласку до спочилого і до батьків“, – написав отець Василь.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Якщо Ваша ласка, пом’яніть у святих молитвах – Яна. Нині упокоївся 16-річний підліток, якого вразило струмом на залізничних коліях