facebook

“Як і коли розвалиться РФ, а також чи буде ядерна війна”: астролог зробив прогноз щодо подальшої долі Путіна

Відомий астролог проаналізував вплив розміщення небесних світил і дав прогноз, чи застосує РФ хімічну або ядерну зброю, а також коли самого Владіміра Путіна очікує остаточний крах. Розповів експерт також і про майбутнє РФ.

Як інформує “Obozrevatel”, про це повідомив екстрасенс Сергій Кобзар. За його словами, використати ядерну зброю Путін не зможе через те, що оточення не дозволить йому зробити такий крок.

Екстрасенс зазначив, що зустрічі Путіна з президентом України Володимиром Зеленським найближчим часом точно не буде, оскільки голова Кремля її дуже боїться.

“Причому з багатьох причин – починаючи з загроз усередині країни, закінчуючи тим, що за силою свого духу, політичною силою, за підтримкою народу один Володя повністю програв другому”, – зазначив Кобзар.

Екстрасенс наголосив, що Росія намагається використати переговорний процес як тайм-аут, а реальні переговори можуть бути лише після того, як Москва повністю програє війну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Розкол Росії до 4 частин неминучий. Більше того, це єдине, що може врятувати оточення Путіна…. Як тільки закінчиться війна і буде повалений цей режим, відразу буде розкол”, – підсумував Кобзар.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Як і коли розвалиться РФ, а також чи буде ядерна війна”: астролог зробив прогноз щодо подальшої долі Путіна