facebook

Експерт розказав, як можна запобігти ядерному удару РФ

Експерт розказав, як можна запобігти ядерному удару РФ

Він зазначив, що самі росіяни повинні розуміти усі ризики застосування ядерної зброї.

Ймовірність того, що президент РФ Володимир Путін використає ядерну зброю є: концепція безумовного двостороннього знищення існує.

Про це сказав експерт з реформування правоохоронних органів Українського Інституту майбутнього Іван Ступак в ефірі інформаційного телемарафону.

Він також зазначив, що росіяни повинні розуміти усі ризики застосування ядерної зброї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Що таке концепція безумовного двостороннього знищення – всі країни, які мають ядерну зброю, розуміють, що у випадку ядерної атаки на агресора будуть спрямовані у відповідь такі самі боєголовки”, – розповів екс-працівник СБУ.

“Якщо Путін буде готуватися до ядерного удару, то американські та європейські супутники контролюють усі точки запуску, вони будуть знати точно, коли щось буде йти не так”, – переконаний Ступак.

На думку Ступака, у такому випадку Україна матиме певну дипломатичну фору, аби тиснути на Росію і буде також час, щоб підготуватись до небезпеки.

Також високу небезпеку несе тактична ядерна зброя – маленькі боєголовки, які можуть знищити житловий квартал чи військовий об’єкт, говорить екс-посадовець.

Чи може Росія використати ядерну зброю
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість використання Росією хімічної чи ядерної зброї.

Як повідомляв УНІАН, раніше радник глави Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що вірогідність застосування Російською Федерацією ядерної зброї проти України наднизька.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Експерт розказав, як можна запобігти ядерному удару РФ