facebook

Війна в Україні може затягнутися, але у травні буде “ключова” дата: астрологиня дала детальний прогноз

Війна Росії проти України, яку розв’язав глава Кремля Володимир Путін, може затягтися. Але у травні буде “ключова” дата, яка визначить подальший розвиток подій.

Про це заявила фіналістка “Битви екстрасенсів” Ірина Соломон. За її словами, на початку квітня на перебіг бойових дій впливало з’єднання Марса із Сатурном, що спричинило ескалацію на лінії фронту.

12 квітня відбувся перший переломний момент – розпочався процес з’єднання Юпітера та Плутона, які відповідають за мирне врегулювання. Таке явище спостерігалося під час закінчення Першої та Другої світових воєн.

Соломон наголосила, що напружена ситуація в Україні буде до 26 квітня, потім нові спалахи бойових дій або провокації можливі наприкінці липня і до середини серпня, 30 жовтня 2022 року, наприкінці грудня.

Водночас вона додала, що у травні буде сприятливий час для України. Особлива дата – 16 травня, у цей день можуть вирішуватись важливі територіальні питання. Войовнича планета Марс, яка символізує бойові дії, піде з гороскопа України лише 12 січня 2023 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв OBOZREVATEL, астрологиня Наталія Нестеренко заявила, що Україна у квітні-травні 2022 року вестиме тяжкі переговори з Росією про припинення війни, але противник спробує вичавити максимум із ситуації на фронті, що негативно вплине на діалог сторін. Проте вже незабаром війна в Україні може перейти у менш агресивну фазу.

Астропсихологиня Валентина Віттрок зазначила, що президент Росії Володимир Путін, який розв’язав криваву війну проти України, приховує свою справжню дату народження, щоб ніхто не міг зрозуміти, що на нього чекає. Проте найбільш підхожа його психотипу дата – 7 жовтня 1950 року.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона стосуватиметься Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтво провидця переглянули.

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка заявила, що Україна до кінця року остаточно вирветься з-під впливу Росії, але перемога у війні буде затьмарена втратами. Воєнні дії можуть затягнутися.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Війна в Україні може затягнутися, але у травні буде “ключова” дата: астрологиня дала детальний прогноз