facebook

Українські “біженки” в Данії влаштували вечірку з випивкою й танцями під російську попсу. Фото і відео

Поки в Україні йде війна й у багатьох містах від обстрілів із боку російських військ помирають діти, у Данії біженки нібито з Харкова влаштували гучну вечірку. Жінки розважилися із випивкою й танцями, що місцями мали еротичний характер, і все це під російську попсу.

Відповідні кадри 24 квітня, коли християни східного обряду відзначали Великдень, оприлюднив у Facebook місцевий волонтер Генрік Савков. Користувачі мережі попросили данця не ідентифікувати тих жінок як українок (щоб переглянути фото й відео, доскрольте новину до кінця).

“Горілка, кетчуп й українські крихітки”, – лаконічно підписав волонтер відео, доступ до якого уже закрито.

Ролик продемонстрував, як група жінок танцює під пісню “Бухгалтер” російського гурту “Комбінація”. Всі вони не приховують, що їм дуже весело.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На іншому відео “біженки” розважалися вже під трек “А я нашел другую” теж гурту з РФ “Ненсі”. Одна з них у танці не гребувала елементами стриптизу. Не дивно, що в багатьох користувачів мережі склалося враження, що про війну в Україні ці веселі “леді” навіть не чули.

Переглядаючи сторіз данського волонтера, журналісти “Телеграф” знайшли сторінку жінки, яка на опублікованих відео дозволяла собі найбільше.

Її профіль у мережі закритий, але з відкритих даних очевидно, що “біженку” звати Ольга Тіхова і вона родом із Харкова.

Українці та інші користувачі мережі обурилися цьому неподобству. В коментарях під відео багато наголосили, що їм соромно за таких “земляків”, які виїхали з країни, де триває війна, проте зовсім про це забули.

Більшість також дійшла висновку, що нічого спільного з Україною ці жінки більше не мають.

Як повідомляв OBOZREVATEL, з початку війни “Укрзалізниця” евакуювала за кордон пів мільйона людей. Проте останнім часом компанія фіксує збільшення попиту на зворотні рейси, констатуючи, що українці повертаються додому.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українські “біженки” в Данії влаштували вечірку з випивкою й танцями під російську попсу. Фото і відео