facebook

Ця новина це просто як бальзам на душу

“Ви не уявляєте, що там зараз почалося, в Криму така панікааааа…”

Зрадники бояться руйнування мосту та настання української армії.

Місцеві зрадники в окупованому Криму стривожилися після слів терориста Гіркіна, що Україна може вдарити Кримським мостом, повідомляє УНІАН.

Напередодні Гіркін у своєму YouTube-блозі підтвердив, що ЗСУ має можливість ударити по Кримському мосту, якщо Росія таке саме зробить з мостами на материковій Україні.

Так терорист ФСБ прокоментував нещодавню заяву радника голови ВП Олексія Арестовича.

Російський бойовик зазначив, що Україна в будь-якому разі це зробить, “коли вважатиме за можливе і вигідно”. Гіркін навів приклад нещодавнього потоплення ЗСУ крейсера “Москва”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А те, що вдарити вони можуть, крейсер “Москва” – свідок, що можуть. Вибачте, втопити флагман Чорноморського флоту – це вам не фунт родзинок… Проте вони його втопили декількома протикорабельними ракетами. Тому теоретично за допомогою дорогих західних партнерів вони можуть за деякий час пустити ракету Кримським мостом. Більш того, чи будуть наші бити по віадуках, чи не будуть – вони все одно рано чи пізно це зроблять. Вони вдарять тоді, коли вважають це можливим і вигідним. І якщо хтось у Кремлі сподівається, що якщо ми їх не чіпатимемо, то вони нас не чіпатимуть, – вони обов’язково зачеплять тоді, коли вважають вигідним для себе. Ну а відповідати тоді вже буде пізно”, – заявив бойовик.
Деякі користувачі в соцмережах поділилися, що вже поїхали з півострова, хтось критикував Путіна за необачність та ін.

Я вже тиждень тому як поїхала з півострова… кинула все: будинок, меблі, речі, але залишусь живою та неушкодженою.

Поки що наша армія буде на параді – українці зайдуть до Криму. Ось запам’ятайте мої пророцтва.

На жаль, із тим озброєнням, яке дали американці, підрив мосту – це лише питання часу. Я погоджуюсь із Гіркіним

Українці щодня отримують нове озброєння і рівень загрози стає дедалі вищим.

Залишилося тільки по мосту вдарити – і все, ми в капкані. Треба їхати, поки що є така можливість.
За Маріуполь вони нікого не шкодуватимуть. Але й тут серед своїх багато хто заговорив, що готовий повернутися назад до української хунти. Ці доброзичливці будуть першими, хто зливатиме інформацію про те, що сталося на півострові, а також ставитимуть мітки.

З українцями не впоралися. Тепер і країна НАТО вступить у конфронтацію. Тоді нам точно кінець.

Українці не вибачать за Бучу та Маріуполь. Вони сильно озлоблені і мститимуть також не шкодуючи нас. З новим озброєнням від заходу вони незабаром підуть в атаку. Їх уже ніхто не зупинить. Я вирішив забрати рідних та їхати.
Это свидетельствует только о том, что он (Гиркин – ред.) понял, что Путин проиграл войну. Я думаю, что нам надо договориться с Украиной, иначе, когда они вернут Крым, они нас просто убьют.

Мы 1 мая собираемся группой выезжать из Крыма. В 2014 году мы перешли на сторону России, которая обещала нас защитить. Теперь мы вынуждены бежать с полуострова. Россия должна обеспечить нас убежищем – и чем больше нас будет ехать в Краснодар, тем больше мы сможем повлиять на власть в Краснодаре.
Удар по Кримському мосту: що відомо

21 квітня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов прокоментував можливість атаки України на Кримський міст, який сполучає Російську Федерацію з тимчасово окупованим нею півостровом.

“Якби у нас була здатність це зробити, ми це вже зробили б. Якщо буде можливість це зробити, ми це обов’язково зробимо”, – сказав Данилов.

Перед цим екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенант Ігор Романенко заявив, що Україна, можливо, і не може зруйнувати весь міст, але теоретично в потрібний момент можна завдати удару, коли по ньому йдуть війська.
Днями представництво президента України в АР Крим повідомило, що Російська Федерація може готувати провокацію на Кримському мості або намагається розвантажити його для перекидання військ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ця новина це просто як бальзам на душу