facebook

Вживання кави скорочує ризик діабету

Хто регулярно п’є каву, як правило, має меншу талію й індекс маси тіла.

Університет Лондона виявив, що ті, хто п’є каву замість чаю, на 25 відсотків мають менші симптоми метаболічного синдрому. Три чашки кави на день може знизити ризик розвитку діабету, говориться в новому дослідженні яке було проведено над 9000 осіб.

Кава – але не чай

Каву завжди пов’язували з високим кров’янистим тиском, тому багатьом рекомендували відмовитись від цього напою і пити чай. Нове відкриття суперечить попереднім дослідженням, які пов’язували каву з високим артеріальним тиском.

Велика талія, високий індекс маси тіла і високий кров’яний тиск сприяють метаболічним синдромам, які підвищують ризик розвитку діабету, хвороб серця та інсульту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вживання кави скорочує ризик діабету