facebook

Білоруські добровольці в Україні полонили російського снайпера. Відео

Бійці Батальйону імені Кастуся Калиновського взяли в полон російського снайпера. Його допитали і надали медичну допомогу.

Його напарника було ліквідовано в бою. Про це білоруські добровольці, які встали на захист України, повідомили у Telegram-каналі батальйону.

На викладеному білорусами відео чоловік із зав’язаними очима та зв’язаними за спиною руками відповідає на запитання захисників України.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він розповів, що звуть його Владиславом Литовченком, він уродженець Краснодарського краю РФ, зі станиці Нововолодимирської.

Полонений розповідав все ту ж традиційну для росіян байку, що він їхав на полігон.

“Прибув сюди на ешелоні. Спочатку сказали, що їдемо на полігон. Потім нас вивантажили після Армянська на станції і почали видавати бойову зброю”, – каже він.

“Як ти тут опинився? Класно тут?” – питають воїни.

“Не зовсім”, – відповідає окупант, який, схоже, у цей момент вже плаче.

Ні дівчини, ні дружини у нього немає. Тож він з дозволу військових передав вітання матері, Наталії Миколаївні Литовченко.

“Любиш маму?” – запитали у полоненого військові. Отримавши ствердну відповідь, вони запитали: “А як гадаєш, місцеві жителі своїх батьків не люблять? Навіщо ж ти сюди приперся?”.

“Нас відправили”, – пробурмотів у відповідь росіянин, який входив до снайперської пари.

“Після затримання російському снайперу, який вирішив здатися у полон, було надано медичну допомогу”, – зазначили бійці білоруського підрозділу.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Білоруські добровольці в Україні полонили російського снайпера. Відео