facebook

Блогери зробили дуже смішну пародію на пісню Stefania: в ній “упаковують” окупанта (відео). Ця пародія вам точно сподобається!

Блогери зробили дуже смішну пародію на пісню Stefania: в ній “упаковують” окупанта (відео)

Ця пародія вам точно сподобається!

Українські блогери випустили актуальну пародію на пісню гурту Kalush Orchestra – “Stefania”.

Блогер Діма Варварук і фіналіст шоу “Голос країни” Тьома Павучок змінили текст пісні Stefania, яка з початку війни в Україні знайшла більш глибокий сенс. Якщо оригінал треку присвячений мамі соліста Олега Псюка – Стефанії, то пародію присвятили бабусі Варварука – Євдокії.

За його словами, саме бабуся виховувала його, поки батьки були за кордоном. Вона розповідала йому про важку долю українського народу і української мови і, попри всі заборони, вони з дідом співали українські пісні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, Варварук зізнався, чому не присвятив пародію своїй мамі. Він зазначив, що ім’я Оксана просто не римується.

Цікаво, що один з героїв кліпу постав в образі російського окупанта. А герой Варварука і його бабуся ловлять загарбника на городі і упаковують його в пакет.

“Євдокія баба, баба Євдокія,

Засіває поле, а Росія тліє.

Розкажи мені, бабо, про те знову

Як колись боролися ми за рідну мову”.

Варто відзначити, що пародія дуже сподобалася користувачам мережі. А соліст Kalush Orchestra Олег Псюк і зовсім запропонував хлопцям поїхати в наступному році з цією піснею на Євробачення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Блогери зробили дуже смішну пародію на пісню Stefania: в ній “упаковують” окупанта (відео). Ця пародія вам точно сподобається!