facebook

Українців скоро чекають дуже хороші новини з півдня – радник глави МВС

Українців скоро чекають дуже хороші новини з півдня – радник глави МВС

Російські військові вже перейшли до конкретно оборонних дій.

Українські військові ведуть підготовку до контрнаступу на Херсонському напрямку, але щодо дат самого контрнаступу поки невідомо.

Про це в ефірі Freedom заявив радник глави МВС Ростислав Смирнов.

“Я б не говорив про конкретні дати. Але я можу сказати, що скоро нас чекає багато хороших новин, особливо з півдня нашої країни. Тому що там ситуація краща за решту, хороший плацдарм”, – сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Завершенням підготовки такого плацдарму і є знищення двох мостів – Антонівського та через Інгулець. Це дозволить зміцнити наші позиції, взяти в оперативний мішок ворога, зазначив радник глави МВС.

“Для нього (ворога) буде дуже важко відходити, по-друге – доставляти боєприпаси, особовий склад. Нам буде набагато простіше звільнити цю верхню частину. Я думаю, що це буде в найближчому майбутньому”, – додав Смирнов.

Він зазначив, що ЗСУ вже провели хорошу операцію зі знищення понад 30 скупчень ворога: “За два-три тижні знищені склади з боєприпасами, командні пункти, скупчення ворожої техніки. Ми вели підготовку”.

Самі російські військові тверезо оцінюють ситуацію: вони готуються до конкретно оборонних дій: “вони не намагаються нічого штурмувати, проривати”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українців скоро чекають дуже хороші новини з півдня – радник глави МВС