facebook

Це стало небезпечною грою: туристи намагаються потрапити в басейн, стрибнувши з балкона

Це стало небезпечною грою: молодь намагається зістрибнути з балкона готелю в басейн або потрапити на інший балкон. Перебуваючи під впливом алкоголю або наркотиків, багато хто при цьому розбиваються на смерть.


“Після того як феномен, що отримав назву “балконинг”, здавалося, зійшов нанівець, останнім часом на островах Балеарского архіпелагу знову реєструються випадки падіння з балконів. Тільки минулого тижня троє туристів здійснили невдалі стрибки – з початку року було зафіксовано три випадки зі смертельним результатом”, – передає німецьке видання.

За словами лікаря Хуана Хосе Сєгури, досліджував феномен, у наявності повернення до тенденції, зафіксованої з 2010 по 2015 рік, коли щорічно фіксувалося від 10 до 15 випадків “балконинга”. Як відзначає фахівець, падіння з балкона часто закінчується або смертю або тяжкими ушкодженнями та інвалідністю на все життя.

“Як з’ясував дослідник, лідирують по частині стрибків з балконів британці, за ними йдуть німці та іспанці. “Стрибуни” – це переважно молоді люди (…), які, як правило, йдуть на молодецтво, посперечавшись із друзями. А оскільки вони підігріті алкоголем або наркотиками вони недооцінюють ризики і не повністю контролюють тіло”.

“Лікарі, власники готелів і громади б’ють тривогу у зв’язку з цією небезпечною модою”, – йдеться в статті. Молодих гостей намагаються селити в номери, розташовані на нижніх поверхах. Доктор Хуан Хосе Сегура спільно з посольством Британії взяв участь у кампанії, метою якої було розповісти молодим британцям про небезпеку “балконинга”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Це стало небезпечною грою: туристи намагаються потрапити в басейн, стрибнувши з балкона