facebook

Таке вперше в історії: через зруйнований Кримський мост у Керченській протоці дикі затори з кораблів

Сьогоднішній вибух Керченського мосту увійде до книг з історії. Можливо, це перший день з 24 лютого, коли всі українці вирішили відсвяткувати

Офіційна версія російської влади говорить про те, що на Керченський міст заїхала вантажівка, яка була забезпечена вибухівкою.

Примітним є той факт, що за кермом вантажівки був громадянин Російської Федерації із Краснодарського краю. Чоловік взагалі не має жодного відношення до України, хоча пропагандисти намагатимуться його пов’язати з війною (хоча, можливо, варто його пов’язати із частковою мобілізацією). Так чи інакше, а чоловік став зіркою соціальних мереж, і трохи призупинив світ навколо Керченського мосту.

Наприклад, на півострові та на материковій частині Росії, по обидва боки мосту, утворилися автомобільні пробки. А в Криму так і зовсім паніка, люди штурмують магазини та заправні станції, і думають про те, що буде далі.

Найцікавішим є той факт, що вибух на Керченському мосту спровокував морські пробки в Азовському та Чорному морях. Про це повідомляє сайт ТСН.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кораблям просто не дозволяють проходити під мостом, і судна тупцюють на одному місці, по обидва боки мосту. Невідомо, скільки ще триватиме ця ситуація, але спостерігати за тим, що відбувається, одне задоволення, особливо, якщо прикинути, які збитки зазнає Російська Федерація.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таке вперше в історії: через зруйнований Кримський мост у Керченській протоці дикі затори з кораблів