facebook

Керівник Пентагону прокоментував падіння ракети в Польщі: “Відповідальна за це Росія”

Міністр оборони США прокоментував інцидент у Польщі.

Керівник Пентагону Ллойд Остін вважає, що в Польщі, ймовірно, впала українська ракета ППО, яка намагалася перехопити російську, а тому винною в інциденті є Росія.

Про це він сказав 16 листопада на пресконференції після засідання контактної групи в форматі “Рамштайн”.

“Ми ще збираємо інформацію. Але ми не побачили нічого, що б суперечило попередній оцінці президента Дуди про те, що цей вибух, найімовірніше, став результатом української ракети протиповітряної оборони, яка, на жаль, впала в Польщі. І якими б не були остаточні висновки, світ знає, що остаточну відповідальність за цей інцидент несе Росія”, – сказав Ллойд Остін.

Падіння ракети в Польщі
Під час масштабного ракетного обстрілу України у Польщі пролунали вибухи. Там впала ракета. Через це на місці інциденту загинуло двоє людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Американський чиновник заявив, що українські військові повідомили США та союзникам про спробу перехопити російську ракету поблизу місця нанесення удару в Польщі.

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що на території сусідньої держави впала не українська ракета. Він наголосив, що Україна хоче взяти участь у спільному розслідуванні та побачити докази, які мають польські колеги.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Керівник Пентагону прокоментував падіння ракети в Польщі: “Відповідальна за це Росія”