facebook

Моторошне яйце в павутині налякало австралійку, але виявилося не тим, чим здається. Фото

Жителька Австралії виявила на стелі свого будинку дивний об’єкт, схожий на яйце й обвитий павутиною. Жінку налякала така знахідка і вона вирішила порадитися з користувачами соцмережі, що це може бути.

Австралійка повідомила в соцмережі про дивну знахідку

Як повідомляє 7 News, сім’я тільки недавно переїхала в цей будинок, тому ніхто не знав, наскільки давно там перебував загадковий об’єкт. Повідомлення викликало бурхливу реакцію на сторінці Facebook, тисячі людей були спантеличені.

Багато хто побоювався, що “яйце” може бути домом для павуків або інших комах, які для Австралії – не рідкість.

Користувачів мережі спантеличила така знахідка

“Якби це було мільярд років тому, я б сказав, що у нас на руках яйце динозавра”, – припустив один із фоловерів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інша підписниця додала: “Мій чоловік займався боротьбою зі шкідниками, і він вважає, що це гніздо з яєць павуків. Ви можете пропилососити його, а потім покласти в пилосос Raid. Якщо це гніздо павуків, то там їх будуть тисячі”.

“Я б запропонував костюм для захисту від біологічної небезпеки, спрей від комах, – ткніть його і подивіться, що станеться, принаймні, ви готові”, – написав іще один підписник.

Користувачі порадили жінці не торкатися цієї знахідки, а негайно викликати “мисливців за привидами”.

Пізніше свекор австралійки оглянув “яйце” і воно виявилося звичайною монтажною піною, яка просочилася з даху через отвір у стелі. Варто відзначити, що таке пояснення розчарувало багатьох користувачів. Деякі з них зізналися, що чекали чогось захопливого і хотіли побачити, як з “яйця” розбігаються сотні страшних комах.

Відзначимо, раніше в Мукачеві Закарпатської області була виявлена сaмка пaукa Aргіопa Брюнніхa, схильна до кaнібaлізму сaмців. Багато містян бачили цей вид комах у своїх домогосподарствах. Павуки Аргіопи не становлять великої небезпеки для людини, оскільки їхня отрута досить слабка. Однак сам укус досить хворобливий, після нього з’являється набряк, який сходить тільки через кілька днів.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Моторошне яйце в павутині налякало австралійку, але виявилося не тим, чим здається. Фото