facebook

Ядерний “пшик”: астролог назвала нову дату закінчення війни в Україні

Українцям розповіли важливу інформацію щодо потенційного завершення війни

Цю інформацію розмістили на порталі «Апостроф»

Астролог Ганна Карпеєва дала унікальне інтерв’ю, в якому сказала, що весь наступний рік Україна перебуватиме в кризі, як у військовій, так і економічній та енергетичній. Проте гаряча фаза воєнних дій може закінчитися до кінця літа 2023 року.

“Уран підходить до Північного вузла. І повернення територій, яке почалося, продовжуватиметься. Юпітер зайде на знак Тельця у травні 2023 року і це показник того, що буде повернення земель. За прогнозами – це закінчиться у серпні 2023 року. Тобто закінчення [ гарячої фази] війни, якісь договори та повернення територій – це весна-літо 2023 року. Все йде так, як має бути. Але точної дати [день і місяць] повного закінчення війни назвати не можна”, – сказала спеціалістка.

“Минуло 80 років від часу Другої світової війни, коли Україна дуже сильно постраждала. І сьогодні ми проходимо такі ж аспекти. І ось з астрологічного погляду – це мало статися. Але процеси прискорилися. Питання застосування ядерної зброї в Україні відійшли на другий план “І якщо раніше було багато припущень про його застосування, то зараз ці питання вже не видно. Єдине, що може бути – це питання щодо Запорізької АЕС”, – додала астролог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім цього, вона зазначила, що наприкінці грудня вже можуть бути підписані якісь важливі документи та закони, які стосуються України.

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ядерний “пшик”: астролог назвала нову дату закінчення війни в Україні