facebook

Кримчани готуються до повернення в Україну: у Чорноморському районі Криму підняли прапор України. Відео

У мережі показали, як український прапор з’явився на території Криму

У соціальній мережі розмістили дивовижне відео, яке було знято у тимчасово окупованому Криму. З’явилися унікальні кадри, де можна побачити, як український прапор піднявся над півостровом. Так, жовто-синій синій був помічений на окупованому півострові.

Дані кадри оприлюднили у соціальних мережах.

 

Вже весь світ знає, що на території України 10 місяців відбуваються військові дії. Путін наказав своїм окупантам захопити територію України буквально за два тижні, а Київ вони хотіли взяти лише за три дні. Однак путіністи ніколи не очікували, що зіткнуться з небаченим – Героями ЗСУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після того, як мужні українські воїни повернули тимчасово окуповану Харківщину та Херсонщину назад до складу України, навіть самі окупанти почали замислюватися про потенційну поразку.

 

Вже ходить чимало чуток серед закордонних військових аналітиків про те, що ЗСУ можуть найближчим часом зайти до Криму. Також є чимало кадрів із українською символікою на території тимчасово окупованого півострова. Однак зараз йтиметься про зовсім несподіваний поворот, бо в Криму вже можна побачити український прапор. Люди не змогли цього не помітити і зняли про це відеоролик.

“Крим готується до повернення додому”, – підписано відео в соцмережі.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кримчани готуються до повернення в Україну: у Чорноморському районі Криму підняли прапор України. Відео