facebook

Екстрасенс передрік припинення війни в Україні (відео)

Українці незабаром зможуть спати спокійно, прогнозує ясновидець.

 

Ясновидець та екстрасенс Валерій Шатилович здивував прогнозом для України на 2023-й рік. Він передбачив багато “чисток” у владі та скандалів. Але – головне – на нас чекає перемога. Про це він розповів в інтерв’ю YouTube-каналу TOP:

“По – перше, це-переможний рік. Це рік, коли будуть зупинені бойові дії в Україні. Хоча перемога може бути зафіксована трохи пізніше. Це рік, коли ми зможемо видихнути, але не на повні груди”.

Буде дуже велика “чистка” в нашій країні, багато бізнесменів і політиків втратять свій бізнес, свої мільярди, каже ясновидець. Також він передбачив, що всі українці чітко усвідомлять, хто друг, а хто ворог. Це буде рік великих скандалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, Шатилович прогнозує у 2023-му повернення багатьох наших окупованих територій. Повну деокупацію він прогнозує протягом декількох років, але не воєнним шляхом, а дипломатичним. Йдеться, найімовірніше, про Крим, додав астрологічний експерт.

Цей рік буде дуже врожайним, навіть земля буде нам допомагати, каже екстрасенс. Також, за його прогнозом, повернуться багато українських полонених.

“Наші люди зможуть спати спокійно, особливо у другій половині року”, – підсумував Шатилович.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс передрік припинення війни в Україні (відео)